5 újdonság, amivel bővül(t) a Fay-inn szolgáltatásainak köre

2020. ápr. 22. | Rólunk

Emlékszel azokra az ízekre, amelyeket Terényben kóstoltál? Talán a mostani, bezártság idején, szívesen elkészítenéd ezeket. Örülnél, ha lenne egy vidéki háziasszony, aki megmutatja azokat a praktikákat, amelyekkel megkönnyítheted a karantén idején az életedet. Légy tagja a Fay-inn közösségnek és töltődj fel a vidéki életérzéssel!

Szívesen táboroztatnál Terényben, de a 18 férőhelyes Árdai Vendégház kicsi ahhoz a csapathoz, akiket összeverbuválnál? Esetleg a közösségi tér hiányzott? 2020 nyarától ez már nem lesz probléma!

Jó lenne piknikezni a szabadban? Úgy, hogy nektek csak annyi dolgotok legyen, hogy elfoglaljátok a csodálatos panorámájú helyet, nézelődjetek, beszélgessetek és falatozzatok? Olvass tovább, hogy megtudd, mire is készülünk!

Visszatérve az ízekhez, sokan jeleztétek, hogy milyen finomak a meglepetés gyógyteakeverékeink és esetleg lehetne-e nagyobb kiszerelésben kapni ezekből? Meghallottuk a kérdést, máris megadjuk rá a választ!

Szívesen fogyasztanál Fay-inn lekvárt, szörpöt budapesti otthonodban a karantén ideje alatt is? Mostantól erre is lesz lehetőséged. Hogyan? Görgess lejjebb a megoldásért, amit pont neked találtunk ki.

A fenti helyzetekre megoldást kerestünk és szeretnénk megmutatni, hogy mi mindennel készülünk nektek. A karantén idején nem állt meg a Fay-inn élete és minden erőnkkel azon dolgozunk, hogyan tudjuk még teljesebbé tenni  vendégeink életét.

1. újdonság: Fay-inn közösség és ajándékok
Minden vendégünknek házi kenyeret szolgálunk fel az étkezésekhez, melynek ízét sokan dicsérik és érdeklődnek a receptet illetően. Mások a pitypangszirup elkészítéséről kérdezősködnek. Éppen ezért leírtuk ezeket a „családi titkokat”, amelyeket most megosztunk elkötelezett vendégeinkkel, ugyanis létrehozunk egy tagsági rendszert, ahol a csatlakozók ajándékokban (letölthető receptek, tippek), kedvezményekben, VIP lehetőségekben részesülnek. 

2. újdonság: 40 fős szálláshely kialakítása

Van Terény szinte kellős közepén egy patináns épület, az egykori bognár ház. Annak idején itt élt és dolgozott a kerékgyártással, -javítással foglalkozó kisipari kézműves. Erre a tevékenységre utal a hatalmas kocsiszín, amely különös hangulatot kölcsönöz a helynek. Mi köze ennek a Fay-innhoz?  Vendégházunk, az Árdai Vendégház 20 férőhelyes, így csak kisebb csoportok befogadására alkalmas, a nagy táborok kiszolgálására eddig nem volt lehetőségünk. Az igény azonban folyamatosan érkezett/érkezik, így néhány évvel ezelőtt felmerült, hogy bővítsük a szolgáltatásaink körét. Az egykori bognár ház hatalmas átalakuláson megy át. A munkálatok folyamatosan zajlanak, a terv szerint 2020 nyarára egy 40 fős táborhellyel és két közösségi térrel gazdagítjuk a Fay-inn nyújtotta lehetőségek körét.

3. újdonság: Piknikezz szabadon a szabadban!

Piknik szolgáltatásunk eddig is elérhető volt, de nem úgy, mint ezután! Kiválasztottunk egy csodálatos panorámájú, könnyen megközelíthető, eldugott helyet, ami a vendégháztól csak 10 percnyi sétára található. Útközben odaadjuk neked a piknikcsomagodat, amibe összekészítjük neked azokat az ételeket, italokat, amelyeket előre megbeszéltünk. Neked már csak annyi a dolgod, hogy az utolsó 100 métert megtedd, élvezd a pazar kilátást és jóízűen elfogyaszd az elemózsiát. 

4. újdonság: Helyi teakeverékek nagy kiszerelésben (is)
Vendégeinket egyedi teakeverékünkkel várjuk, amit a környéki mezők és kertjeink gyógynövényeiből készítünk. Összetevői között szerepel a citromfű, a muskotályzsálya és a feketeribiszke levél is. Többen kérdezték, lehet-e nagyobb kiszerelésben kapni? 2020 októberétől már elérhető lesz az 50 és 100 g-os csomag. Ezen kívül még különböző összeállítású teakeverékekkel készülünk, amik mind az egészséget és a jó közérzetet szolgálják.

5. újdonság: Minden héten lekvár és szörpcsomagokat szállítunk Budapestre
Szeretnéd a vidék ízeit budapesti otthonodban, a karatén ideje alatt is a szádban érezni? Add le heti rendelésedet és mi elszállítjuk a megadott átvevőpontok közül arra, amelyiket megjelölöd.

Te melyik szolgáltatásunkkal élsz a karantén idején? Csatlakozol a bővülő Fay-inn közösséghez? Lekvárcsomagot rendelsz tőlünk? Mit vársz a legjobban az újdonságok közül? Az új szálláshelyet? A pikniket fogod kipróbálni, esetleg megkóstolnád a teakeverékeinket?

Mi már nagyon várjuk, hogy újra vendégül láthassunk Téged!