AJÁNDÉK INFÓFÜZET KÉK-TÚRÁZÓKNAK

Szeretnénk, ha a lehető legjobban éreznéd magad Cserháti túrád idején. Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor arra számítassz, hogy melegételhez jutsz majd a kirándulás során, de épp bezár előtted a bolt, kocsma, étterem.

Nem lesz többé ilyen gondod, ha letöltöd ajándék infófüzetünket, amiben összegyűjtöttük a Cserháti szakaszon lévő vendéglátó helyek, élelmiszer üzletek nyitvatartását. 

Letöltöm az információs füzetet!

Ebben a füzetben...

✔ … összegyűjtöttük Nógrádtól Mátraverebélyig az összes Kék-túra szakaszon található település üzleteit, éttermeit, kocsmáit.
✔ … előre tettük azokat, amelyek a Kék-túra vonalán vannak.
✔ … a tartalomjegyzék alapján gyorsan megtalálod, amit szeretnél.
✔ … leírtuk, 
melyik üzlet mikor nyit és zár.
✔ … jelöltük, hogy hol tudsz bankkártyával fizetni.
✔ … fényképek alapján ellenőrizheted, hogy jó helyen jársz-e.
✔ … felhívjuk a figyelmedet, hogy hol van változó nyitvatartás.
✔ … folyamatosan figyelemmel kísérjük a változásokat és frissítjük az információkat.

Nemrég a Cserhátban túráztam és hatalmas segítséget nyújtott, hogy tudtam, mikor és hol van nyitva bolt. Ha nektek is kopott már fel a Kéken az állatok, akkor ajánlom a cikk végén letölthető infó füzetet. Terényben személyesen is találkoztam a szerzőjével az Árdai Vendégházban. Kaptam finom vacsorát és reggelit a remek szállás mellé. Sőt, még fuvarozást is vállalnak a Kéken, így nem kell aggódni a logisztika miatt. Ezt én persze előre nem tudtam, úgyhogy cipeltem a nagy zsákom szakaszról szakaszra.

Bokody Katalin