Kedvezmény kupon a Kéktúrázás Napja alkalmából

Az alábbi kupont 2022.10.08.-án, a Kéktúrásás Napján, adtuk ki, abból a célból, hogy megajándékozzuk azokat, akik ezt a napot a Cserhátban töltötték és elfogadták a meghívásunkat a Fay-inn vendégasztalához. A Kéktúrázás Napján, falusi vendégasztalunk finom kerti, gyógynövény teával és házi töpörtő krémes kenyérrel, lilahagymával várta a kirándulókat. A kuponokkal nemcsak visszatérni lehet Terénybe, de ajándékba is adhatók más kéktúrázók számára.

A Kéktúrázás Napi kupon felhasználási feltételei

Aki 2023.01.01 és 2023.12.31 között, a  – Hunnia Csipkemúzeum pávás pecsétjével igazolt – kupont, a Kéktúra füzetével együtt felmutatja, annak az Árdai Vendégházban foglalt szállás díjának 5 százalékát egyszeri alkalommal elengedjük. Egy kupon, egy fő számára biztosít kedvezményt, annak a nevére, akié a Kéktúrás pecsételő füzet.

A Fay-inn további szolgáltatásai az Árdai Vendégházban megszálló kétúrázók számára.

A kényelmes, komfortos és egész évben nyitva tartó szálláshely biztosításán túl, az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:

  • Étkeztetés előre egyeztetett módon. Igényelhető, reggeli, vacsora és úticsomag. Mindebből egy kis ízelítő:
    • Reggeli: házi kenyér, vaj, tea, friss zöldség, házi lekvárok és kenőkék, pl. tojáskrém, padlizsánkrém, mákrém, illetve igény szerint kávé.
    • Vacsora: A legtöbben egy tartalmas, sűrű levest kérnek desszerttel pl. palóc leves, babgulyás vagy tárkonyos raguleves + szilvás süti vagy palacsinta.
    • Úticsomagba két szendvicset, 1 gyümölcsöt, 1 édes péksüteményt + csokoládét vagy müzliszeletet csomagolunk, 2 dl gyümölcslével.
  • Transzfer szolgáltatásunkat minimum 2 éjszaka, az Árdai Vendégházban foglalt szállás esetén lehet igénybe venni. A Kéktúra teljes 18 és 19-es szakaszára, azaz Nógrádtól Mátraverebélyig vállaljuk a szállítást, az aktuális napi túra kezdőpontjára, illetve végpontjáról vissza a szállásra.
  • Egyedi pecséttel gazdagítjuk a Kéktúra füzetet, amennyiben meglátogatják a terényi Hunnia Csipkemúzeumot.

Az aktuális árakról információ itt, a fay-inn.hu oldalon található vagy az info@fay-inn.hu email címen.

Várjuk szeretettel!