Kedves Látogató,
Téged is szeretettel várunk Terényben!

A Fay-Inn csapatában hisszük, hogy a természet közelsége, a vidéki csend, a friss levegő energiával tölt el és örömet okoz. Szolgáltatásaink komplex módon nyújtják számodra a kényelmes, pihentető szállást, a finom, vidéki ízeket, a helyi élményeket és a különleges, kézműves portékákat. Családunk álma vált valóra a falusi élettel és ezekből a tapasztalatokból szeretnénk Nektek is adni!

Nézz szét az oldalunkon és tervezd meg utazásodat! Ebben is szívesen segítünk!

„Öt ujja van a tenyérnek, öt nap is kevés Terényben.”

Szolgáltatásaink

FAY-INN
SZÁLLÁS

– Egész évben nyitva vagyunk
– Régi szépség, mai kényelem
– A szállás mellé számos szolgáltatás közül választhatsz

FAY-INN
ÍZEK

– A legfinomabb ételeket kínáljuk
– Laktató adagokat tálalunk fel
– Alkalmazkodunk a speciális étrendet követőkhöz

FAY-INN
ÉLMÉNYEK

– Gazdag kulturális programokkal várunk
– Csodálatos a vidék természetjárásra, sportolásra
– Csomagajánlataink közt mindenki talál ideálisat

FAY-INN
PORTÉKÁK

– Igényes helyi termékek vásárolhatóak
– Autentikus palóc környezetben
– Pénztárcabarát áron

Magazin

Vendégkönyv

"A régiek tudtak valamit: hogyan lehet nyáron hűvöset tartani a házban. Köszönet a házigazdáknak és mélységes nagy főhajtás a hagyományőrző törekvésük, kitartásuk előtt!”

"Megtaláltuk a nyugalom szigetét. Köszönjük a pihentető éjszakát, a jó levegőt és a finom reggelit!"

"Gyönyörű vidéken gyöngyszem ez a szép ház. Köszönjük a meglepetés ajándékot! Nagyon jól éreztük magunkat, vissza fogunk jönni. 🙂 - Kéktúrázók: Tündi és Pityu"

"Kedves Judit! Amint beléptünk az ajtón kellemes meleg fogadott, S az ágyunkban is megtaláltuk a meglepetés csomagot! Köszönjük a bizalmat és a figyelmességet, A fáradt túrázó ennél többet nem is kérhet!"

“Mindenkinek ajánlani tudom, akár csak egy hétvégére is! Csodálatos a környék. Kedvesek az emberek. Tiszta a vendégház, amely ötvözi a régi korok világát a modern igényekkel."

"Csodás táj, kedves, családias fogadtatás! Kellemes meglepetések. Vidám, hangulatos esti szórakozás! És a finom helyi ízekkel tűzdelt vacsora! Köszönünk mindent! Visszajövünk! - Szegedi világjárók"

"Finom ételek jó alapanyagból, remekül elkészítve, szeretettel tálalva."

"Kedves Vendéglátók! Hálás vagyok, hogy itt tölthettem ebben a meseházban, őseim földjén, téli csendben ezt a lélekemelő, kisimító, életrendező egy hetet. Mindig emlékezni fogok rá, s ha tehetem, visszatérek."

"Ahol még mindig a mosoly a legrövidebb út egymáshoz. Köszönjük a szuper vendéglátást!"

"Köszönjük a szíves vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat, és külön köszönet, hogy Sobri, a vizslánk is helyet kaphatott a szőnyegen!"

"Köszönjük a vendéglátást! Gyönyörű, igényes a ház, a fogadtatás ritka kedves, nagyon jól éreztük itt magunkat! A gyerekeinknek az udvar kész kalandtúra volt! :)"

"Átutazóban voltunk itt, de kedves emberekkel futottunk össze. Nagyon tetszik, ahogy a házban a múlt egyesül a jelen kényelmével. Másoknak is ajánlani fogjuk."

"Csend, nyugalom, finom gyógytea. Kényelmes ágy, rigófütty, szép környezet. Köszönjük!"

"Köszönjük a meleg fogadtatást, az aprócska, de lelkünket nagyon átmelegítő ágyon talált figyelmességet, a finom vacsorát és a kényelmet! Külön köszönet, hogy nincs tévé a szobában, így olvasással tölthettük az estét. És beszélgetéssel. Megcsodáltuk Fáy Aladár képeit, amiket hosszasan elnézegettünk, visszarepítve bennünk a magyar ősmúlt rejtelmeibe. Ezt is nagyon köszönjük!"

"Gyönyörű táj, roppant kedves vendéglátók és helybeliek, a régmúltat idéző, mégis nagyon kényelmes ház. Hát kell ennél több egy jó pihenéshez?"

"Van a múltban valami, amitől az ember szíve meglágyul , mosolyt csalogat az arcára. Egy régi kép, egy pici ablak, egy csipkefüggöny... Pici dolgok, amik emlékeztetik az embert valamire a saját múltjából, ami egykor kedves volt, biztonságot és talán az otthon melegét is sugallja. Ezekre a dolgokra nem lehet anélkül gondolni, hogy az ember szíve ne érzékenyedjen el. Ezért is keresi az ilyen helyeket és mindig szívesen visszatér, mert közel áll a szívéhez. Egyszer minden ember visszatér a gyökereihez. Köszönjük!"

"Kettő éjszakát töltöttünk itt. Nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes, meleg, csendes a ház. Finom a bodzaszörp. Köszönjük a vendéglátást!"

"Kedves Judit! Nagyon szép estéket töltöttünk a kisházban. Másoknak is nagyon szívesen ajánljuk majd!"

"Nagy meglepetés ért bennünket, hiszen ez a régi parasztház igényesen és modernül felszerelve, de a régi stílust meghagyva igazán dicséretes és jó ízlésre vall. Mivel Kék-túrázók vagyunk most csak egy napot töltöttünk itt, de szívesen maradnánk tovább is, mert gyönyörű a környezet. Érdeklődő barátainknak szívesen ajánjuk ezt a helyet és a szállást. Köszönjük a kedves meglepetést és az ajándékokat. Kellemes melegre érkeztünk, nagyon jól esett, mivel eléggé átfáztunk, gyorsan meg is ittuk az egyik Borsmenta teát. Még egyszer nagyon köszönjük a vendéglátást!"

"Kedves Judit! Köszönjük szépen a vendéglátást, a vacsorát és a meglepetést. A reggeli mellé nagyon jólesett. Gyönyörű kis házikó, ahol jól kipihentük magunkat a következő napi megpróbáltatások előtt. Köszönjük a fáradozást! Laci + Orsi - Kéktúrázók"

"Minden jó, ha a vége jó! De ez az elejétől kezdve a végéig jó volt! Nagyon jól éreztük magunkat, ami feltette az i-re a pontot az a Falunapi ünnepség volt! Az emberek szeretete, a vendéglátás, a vaddisznópörkölt és még sorolhatnám! Maradjanak meg mindig ilyennek! Köszönjük a kis meglepetést! Csodálatos hétvégénk volt! Nem fenyegetés, de még visszajövünk!"

Ajándék infófüzet kék túrázóknak

 Tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, amikor arra számítassz, hogy melegételhez jutsz majd a kirándulás során, de épp bezár előtted a bolt, kocsma, étterem.

Nem lesz többé ilyen gondod, ha letöltöd ajándék infófüzetünket, amiben összegyűjtöttük a Cserháti szakaszon lévő vendéglátó helyek, élelmiszer üzletek nyitvatartását.