Szerző: Fáy Hanna | 2020. 04. 09.
Eperlekvár Felhasználási javaslat: Leggyorsabb elfogyasztási módja, ha egyenesen kikanalazod az üvegből, de kenheted kenyérre, teheted süteménybe, tortához használhatod, natúr joghurtba keverheted. Az eper jótékony hatásai: Magas az antioxidáns tartalma Erőteljes...
Szerző: Fáy Hanna | 2020. 04. 09.
Sárgabarack lekvár Felhasználási javaslat: A Fay-inn titkos tippje, hogy miután vajjal megkentük a házikalácsot, s jócskán pakoltunk rá a Fay-inn sárgabarack lekvárjából, egy kis darált dióval megszórjuk. Mennyei! Természetesen kitíűnő párja a palacsintának is. A...
Szerző: Fáy Hanna | 2020. 04. 09.
Feketeribizli lekvár Felhasználási javaslat: Kenyérre kenve, vaníliafagylalt mellé, süteménybe, natúr joghurtba keverve vagy néha-néha csak úgy magában egy kiskanállal. 😉 Feketeribizli lekvárunkat kifejezetten ajánljuk vashiányos vérszegénység ellen. A feketeribizli...
Szerző: Fáy Hanna | 2020. 04. 08.
Csipkebogyó lekvár Felhasználási javaslat: Kenyérre, süteményre, fagylaltra, bármibe jó. Még a pizzaszószba is! Tele van vitaminokkal. Saját készítésű lekvárjainknál vigyázunk, hogy ezek a vitaminok ne illanjanak el a készítés során. Az pitypang jótékony hatásai:...
Szerző: Fáy Judit | 2019. 11. 21.
Falusi házikenyér Ez a kenyér hozzájárul ahhoz, hogy egészségesebben, önmagunkra jobban odafigyelve táplálkozzunk. Azontúl, hogy finomak, és laktatóak, semmilyen adalékanyagot vagy tartósítószert nem tartalmaznak. Ugyanakkor ha hűvös helyen tároljuk, egy hétig is...