Eperlekvár

Eperlekvár

Eperlekvár Felhasználási javaslat: Leggyorsabb elfogyasztási módja, ha egyenesen kikanalazod az üvegből, de kenheted kenyérre, teheted süteménybe, tortához használhatod, natúr joghurtba keverheted. Az eper jótékony hatásai: Magas az antioxidáns tartalma Erőteljes...
Sárgabarack lekvár

Sárgabarack lekvár

Sárgabarack lekvár Felhasználási javaslat: A Fay-inn titkos tippje, hogy miután vajjal megkentük a házikalácsot, s jócskán pakoltunk rá a Fay-inn sárgabarack lekvárjából, egy kis darált dióval megszórjuk. Mennyei! Természetesen kitíűnő párja a palacsintának is. A...
Feketeribizli lekvár

Feketeribizli lekvár

Feketeribizli lekvár Felhasználási javaslat: Kenyérre kenve, vaníliafagylalt mellé, süteménybe, natúr joghurtba keverve vagy néha-néha csak úgy magában egy kiskanállal. 😉 Feketeribizli lekvárunkat kifejezetten ajánljuk vashiányos vérszegénység ellen. A feketeribizli...
Csipkebogyó lekvár

Csipkebogyó lekvár

Csipkebogyó lekvár Felhasználási javaslat: Kenyérre, süteményre, fagylaltra, bármibe jó. Még a pizzaszószba is! Tele van vitaminokkal. Saját készítésű lekvárjainknál vigyázunk, hogy ezek a vitaminok ne illanjanak el a készítés során. Az pitypang jótékony hatásai:...